• Ondernemersvereniging Assendorp


    Assendorp Dat Leeft!


Qinn Bodywear

Qinn Bodywear is gevestigd aan de gezellige Assendorperstraat 92 in Zwolle.

Onze winkel heeft ruim 200m2 vloeroppervlakte. Omdat wij een zeer ruime winkel hebben is er genoeg plaats om de nieuwste mode aan u te presenteren. Achterin onze winkel vindt u vijf ruime paskamers waar u genoeg privacy heeft om te passen. Bent u klaar met passen dan hebben wij voor u een heerlijk kopje koffie of thee klaar staan.
Qinn Bodywear… een passie voor lingerie.

Bij Qinn Bodywear hebben we een passie voor lingerie en door onze jarenlange ervaring weten we alles over lingerie. In onze winkel helpen we je graag bij het kiezen van de juiste BH, het opmeten van uw maat en welk merk en model hier het beste bij aansluit.

Wij hebben voor iedere vrouw een uitgebreide collectie lingerie, shapewear, nacht- en badmode. Ook voor de heren hebben wij een ruime collectie nacht- en ondermode.
Een prachtige collectie met bikini’s, tankini’s, badpakken, zwembroeken en strandmode. Wij hebben het hele jaar door badmode in de collectie.

Al ons personeel is vakkundig geschoold in het opmeten van uw maten en het uitkiezen van de beste merken voor u. Wij nemen de tijd en geven u eerlijk advies.

Webdesign & techniek door Renier Vermaak