• Ondernemersvereniging Assendorp


    Assendorp Dat Leeft!


Cartridge Europe

Cartridge Europe Zwolle is één van de 3 vestigingen van Cartridge Europe. Bij Cartridge Europe kunt u terecht voor vrijwel alle soorten inkt en tonercartridges. Wij (her)vullen op professionele wijze lege cartridges, en hebben een groot assortiment in de winkel met het Cartridge Europe huismerk. Zo hebben wij Inkjets cartridges en tonercartridges in ons eigen huismerk beschikbaar. Naast het huismerk, hebben wij ook originele cartridges. U kunt tot wel 50% besparen door te kiezen voor het hervullen van uw lege cartridge of toner. We kennen geen wachttijden meer. U levert uw lege cartridge of toner in en krijgt gelijk een hervulde cartridge of toner mee terug. Alle hervulde cartridges worden in onze werkplaats getest om te zien of ze weer 100% in orde zijn alvorens ze verpakt worden. Daarom geven wij u ook 100% garantie op alle hervulde en compatible cartridges van het Cartridge Europe huismerk. Als u niet tevreden bent met de kwaliteit, of wanneer de cartridge niet werkt, vergoeden wij het aankoopbedrag bij aanschaf van een alternatief product

Kantoorartikelen

Ook voor de meest voorkomende kantoorartikelen kunt u bij ons terecht. Wij hebben diverse soorten kantoorartikelen in het assortiment liggen. Zo hebben wij verschillende soorten schrijfwaren liggen: van normale pennen tot markeerstiften. Ook hebben wij verschillende soorten hobby en knutsel producten, diverse papiersoorten en ook nog mobiele accessoires. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan papier ook in klein verpakking van 10 tot 15 vel. Van A4/3 tot foto- en reclamekarton.

Cartridge Europe Zwolle voor printen, inbinden, lamineren, digitaliseren

Loopt u ook tegen het probleem aan dat printmogelijkheden, zeker van grotere formaten, moeilijk te vinden zijn? Bij de Print- en Copyshop van Cartridge Europe in Zwolle bent u aan het juiste adres voor al uw wensen op het gebied van printen, scannen en kopiëren. Waarbij u volledig zelf aan de knoppen staat. Mocht u hulp nodig hebben, dan assisteren wij u natuurlijk graag. Uiteraard volledig volgens uw wensen, met materialen van de beste kwaliteit: of het nu gaat om de printers zelf of het papier waarop er geprint wordt. Daarnaast bieden wij een compleet aanbod, want na het printen kunt u ook nog kiezen voor bijsnijden, lamineren of bijvoorbeeld inbinden. Wij gaan niet voor minder! U toch ook niet?

Sanitair en hygiëne

Wij leveren ook een breed assortiment hygiënepapierproducten en -oplossingen voor (openbare) toiletten.
Al deze artikelen zijn geschikt voor bedrijven en instellingen bijvoorbeeld bedrijfskantines, verenigingsruimtes, openbare toiletten, scholen en zorginstellingen.

DHL Parcelshop

Bij Cartridge Europe Zwolle kunt u zowel een DHL Express pakket verzenden als afhalen.

Pakket versturen

Bij onze DHL Parcelshop verstuur en ontvang je pakketten wanneer het jou uitkomt. Overdag, ’s avonds of in het weekend. Je verstuurt bij ons je pakket al vanaf € 5,- binnen Nederland of vanaf € 10,- wereldwijd.

https://cartridge-europe-zwolle.com/

Webdesign & techniek door Renier Vermaak