Kip2Day


Kipspecialist met hart voor de zaakSmullen van pittige chicken hotwings of gepaneerde kippeling, kipnuggets en lekkere kipwraps. Liefhebbers van het meest veelzijdige stukje vlees, komen graag bij kip2day.

De zaak bestaat sinds 2007 en eigenaar Robert Pijffers verrast zijn klanten met alles op het gebied van ‘grilled en fried chicken’.
Bij de afhaalservice kun je de snacks meenemen of je kant-en-klare menu ophalen die je zelf online samenstelt. Bijvoorbeeld drumsticks of kipsaté met een lekkere salade en frietjes of wedges en een toetje. Maar wie liever thuisblijft, kan het ook laten bezorgen.

Populaire kippelings
“Erg populair zijn onze kippelings en de  Fried chicken hotwings,” vertelt Robert. En ook onze heerlijke kipkruiden die over de frietjes worden gestrooid vallen goed in de smaak. “Wij bieden constante kwaliteit. En alles wordt zelf gesneden en gemarineerd en bereid met eigen mengsels en kruiden.” Bovendien heeft Kip2day ook nog een sparerib- (sparerib2day), barbecue (barbecue2day) en cateringservice (kip2day.nl).Gratis cadeautjes
Iedereen die snel, lekker, makkelijk en voordelig wil eten, komt graag bij de Zwolse kipspecialist. Maar niet alleen daarom. “Wij zijn een gezellige no-nonsense zaak”, vult Robert aan. “Zo hebben we een touwtrek kraam waar de kinderen een cadeautje kunnen  winnen of er eentje mogen zoeken uit de grote schatkist.

Die persoonlijke benadering en gemoedelijke sfeer van  kip2day komt op vele manieren tot uiting. Robert maakt graag tijd voor de klant en houdt wel van een grapje en een dolletje. Zo kregen de jarige oma die niet zo fit was en haar kleinkind een feestmuts opgezet en werd er voor haar gezongen. “En toen een klant me vroeg alles maar in de bucket te gooien, heb ik een fles rode wijn erin leeggegooid en ben er samen met haar met een rietje van gaan drinken,” lacht de eigenaar.

“Onze locatie aan de Assendorperstraat is ook een voordeel. “Het is hier super bereikbaar met ruime parkeervoorzieningen.    Dit is de straat van speciaalzaken. Hier vind je nog zelfstandige ondernemers met hart voor de zaak.”