Klaasboer verlichting


Breed assortiment A-merken en vakkundig adviesVan fitting tot fraaie designlamp en LED-verlichting. De ruime speciaalzaak van Han Klaasboer verkoopt alles op het gebied van lichtbronnen en verlichting.

“Er zijn niet zoveel winkels die dit aanbieden en waar je advies en informatie krijgt”, vertelt Han over zijn ruime collectie aan A-merken.

Hij werd in 2001 de derde generatie eigenaar van de zaak die al negentig jaar bestaat. Sinds 1966 is het brede assortiment kwaliteitsproducten in het mooie pand aan de Assendorperstraat te bewonderen.Brand van Egmond en Delta Light
Klaasboer biedt verlichting voor de gehele woning. En voor iedereen is hier wel wat te vinden. Zoals de artistiek vormgegeven kroonluchters en andere lampcreaties van Brand van Egmond. Of de moderne Delta Light lampen met de vele mogelijkheden. “We hebben dertig leveranciers met specialisaties en het personeel volgt daarom producttrainingen om goed bij te blijven”, legt Han uit.

“Onze specialisatie is LED-verlichting; dat is toch de verlichting van de toekomst. En verder verkopen we technische artikelen zoals span- en railsystemen.” Maar ook voor buitenverlichting kun je er terecht: eventueel gemonteerd met benaderings- of licht/donker schakeling.Lichtadvies en regiofunctie
Klaasboer Verlichting geeft ook lichtadviezen aan zowel particulieren als bedrijven. En de winkel heeft een speciale ruimte voor advisering vanaf de bouwtekening. Tevens kunnen ze de montage verzorgen van onder meer verlichtingsarmaturen, hanglampen of spots.

“We hebben een echte regiofunctie”, meldt Han wiens zaak ook klanten vanuit Ommen en Dalfsen aantrekt. Zijn winkel is goed bereikbaar en heeft voldoende parkeerplekken voor de deur.  Ook de vele fietsers die dagelijks langs zijn winkel komen, raken vaak getriggerd door de mooie etalage met prachtige lampen. “Dan hebben ze eigenlijk niets nodig maar willen ze toch even kijken wat we verkopen.”