Fleurcentrum Blok


Dè bloemist voor iedereen

Gezellig neuzen tussen het brede assortiment snijbloemen? Of liever online uw bloemen selecteren en laten bezorgen? Bij Fleurcentrum Blok kan iedereen terecht voor een breed assortiment aan bloemen, boeketten, binnen- en buitenplanten en diverse woondecoraties.

“Omdat wij zelf rechtstreeks inkopen op de bloemenveiling in Aalsmeer kunnen wij kwaliteit tegen een scherpe prijs leveren”, vertelt Chris Blok die sinds kort de zaak van zijn ouders heeft overgenomen.
Online en voor bedrijven 
Met een duidelijke en eenvoudige website is Fleurcentrum Blok ook op internet prominent aanwezig. Bijna elke maand is er nog wel een toename te constateren in de bestellingen die online worden gedaan. Een goed meetpunt hierbij zijn de jaarlijkse feestdagen.

Naast deze online verkoop aan consumenten richt Fleurcentrum Blok zich sinds enkele maanden ook volledige op de zakelijke markt. Hiervoor is een speciale website in het leven geroepen (www.fleurcentrumblokzakelijk.nl.) Op deze website kan heel eenvoudig een boeket besteld worden voor een jarige, zieke of jubilerende collega.Drie kernwoorden
“Klantvriendelijk, goedkoop en goed”, zo omschrijft de jonge eigenaar zijn zaak. Met veel klanten en positieve en enthousiaste reacties als gevolg.  “ 'Wat een mooi bloemstuk hebben jullie geleverd voor die prijs', horen wij dan bijvoorbeeld.”