Op=Op Voordeelshop


‘Combineren is profiteren’

De laagste prijzen in een prettige winkelomgeving vind je bij de Op=Op Voordeelshop. Wie de winkel in de Assendorperstraat binnenloopt, ziet een zeer ruim assortiment aan drogisterij-artikelen, wasmiddelen en reinigingsproducten.Hoge kortingen
‘Combineren en profiteren’, is volgens verkoopster Mandy de Vries iets waar de zaak zich echt in onderscheidt. Wie bijvoorbeeld drie producten tegelijk koopt kan kortingen krijgen die soms wel oplopen tot over de vijftig procent. “En hier hoef je dan niet drie dezelfde producten te kopen, maar kun je naar eigen keuze combineren”, verduidelijkt Mandy.

Eerlijk
Eerlijkheid naar de klanten is ook een groot pluspunt van de Op=Op Voordeelshop. “Als een goedkoper product net zo goed is als een duurdere dan zeggen we dat ook. We krijgen veel complimenten dat we zo’n eerlijk advies geven”, lacht Mandy. “Ook horen we dat de winkel altijd zo netjes is en goed op voorraad.”

De zaak kent veel vaste klanten.  Hoe druk het ook is, in het knusse filiaal aan de Assendorperstraat wordt nog tijd gemaakt voor een praatje of geintje. “Cadeautjes pakken we gewoon gratis in. En we vragen geen extra geld voor tasjes.”Urban Decay look-alikes
In de Op=Op Voordeelshop zijn hele voordelige en leuke producten te krijgen. Zoals de gewilde W7 oogschaduwpalletten waar de bekende Zwolse beautyblogster Miss Lipgloss al een positieve recensie over schreef. Ze doen erg denken aan de luxe Urban Decay Naked palettes. Met het grote verschil dat je er minder dan 8 euro voor betaalt.

Goedkoopste in A-merken
De Voordeelshop is altijd de goedkoopste in A-merken. Vind je iets wat geen actieproduct is? En wordt het in een andere supermarkt of drogist goedkoper aangeboden? Dan krijg je je geld gewoon terug.
En dan is er nog een groot pluspunt te noemen. Op zoek naar een bepaald merk of product dat bij een andere drogisterij niet meer wordt verkocht? Dan heb je grote kans dat de Op=Op Voordeelshop het nog wel heeft.