Potjes Schoenmakers

Voor een deksels goede kwaliteitKwaliteit, diversiteit en creativiteit: dat vind je terug bij deze gecertificeerde schoenmaker aan de Assendorperstraat. Het echtpaar Henrie en Hennie Potjes runt deze zaak al sinds augustus 1991 samen.

Je kunt hier onder meer terecht voor de reparatie van schoenen, tassen, jassen en andere lederwaren. “Henrie is heel creatief en heeft altijd wel een oplossing”, vertelt echtgenote Hennie enthousiast.

Deze schoenmaker staat ook bekend om zijn klantvriendelijkheid. Bij de reparatie van schoenen en andere materialen kijken ze eerst of het nog de moeite waard is om te repareren. Vervolgens wordt er een prijsindicatie gegeven. Zo kun je zelf besluiten om je schoenen te laten repareren of er toch maar van af te zien. Het echtpaar staat altijd klaar om vragen te  beantwoorden en gaat graag in gesprek om te kijken wat ze voor je kunnen betekenen.Lederwaren en sleutels
Of het nu gaat om het repareren van tassen, jassen of leren kussens van bankstellen. Er wordt altijd met de beste materialen gewerkt. Zo zorgt Potjes Schoenmaker ervoor dat je weer lang plezier hebt van je reparatie. 
Verder kun je hier allerlei sleutels bij laten maken. En er is een uitgebreid assortiment aan veters, riemen, lederwaren, inlegzolen, variatie aan schoenfournituren en nog veel meer. 
Tevens kun je bij deze specialist terecht voor aanpassingen aan confectieschoenen (hakverhogingen, afwikkelbalken, etc.).

Regiofunctie
Hennie is blij met de locatie aan de Assendorperstraat. “Dit is een diverse winkelstraat en het heeft nog dat gemoedelijke.” Maar niet alleen uit Assendorp, ook klanten uit bijvoorbeeld Emmeloord komen graag bij het schoenmakersechtpaar. “We hebben dan ook echt een regiofunctie.”Veel mogelijk
Twijfels of iets nog valt te repareren? Kom dan even langs bij Potjes Schoenmaker. Want er is veel meer mogelijk dan je denkt. Deze gecertificeerde schoenmaker is te bereiken per telefoon en mail. En natuurlijk staan ze voor je klaar in de winkel.