Jumbo Assendorp


Laagste prijsgarantie en een enorm leuke sfeerIs boodschappen doen gezellig? Wel als je de Jumbo in de Assendorperstraat bezoekt.  Naast het enorme assortiment en de laagste prijzen, merk je de gemoedelijke Assendorper sfeer.

“Er is veel contact met de klant en er wordt snel een praatje gemaakt”, bevestigt filiaalmanager Age Hoekstra. “De meeste medewerkers wonen ook in Assendorp en zo houd je die cultuur erin.”Extra service
Deze Jumbo is drie jaar geleden voor de Super de Boer in de plaats gekomen.

“We proberen de verwachtingen te overtreffen”, meldt Age. Voor wie zijn boodschappen liever aan huis krijgt afgeleverd heeft de Jumbo bovendien een bezorgservice. Ook horen we vaak dat de medewerkers hier zo vriendelijk zijn.”

Honderd procent tevreden
Om honderd procent tevredenheid te garanderen zijn er Jumbo’s 7 Zekerheden. Dat betekent dat je bij Jumbo het goedkoopst uit bent. Is de vaste prijs toch lager? Dan wordt de prijs aangepast en krijg je het product gratis.
Vriendelijkheid en service is de tweede vaste zekerheid van de Jumbocultuur.
Als derde onderscheidt Jumbo zich door het grootste assortiment. 
Ten vierde is vers ook echt vers bij de Jumbo. Wie toch een product ziet met de datum van vandaag krijgt het product gratis mee naar huis.
Vlot winkelen is de vijfde zekerheid van de Jumbo. De vierde wachtende in de rij krijgt de boodschappen gratis mee als er geen extra kassa open gaat. 
De zesde zekerheid is de ‘Niet tevreden? Geld terug! ’garantie. Want Jumbo is pas tevreden als de klant tevreden is. 
En in de zevende waarheid van de Jumbo staan de klant zijn wensen centraal. Je kunt je mening over de winkel doorgeven zodat Jumbo de klant nog beter van dienst kan zijn.Postkantoor
Genoeg redenen om de Jumbo te bezoeken. Bovendien heeft deze Jumbo ook een postkantoor.
En meestal is het gezellig druk in deze buurtsupermarkt. Vooral tussen vijf en zeven. "Omdat hier zoveel studenten wonen, worden er veel kant en klare maaltijden, chips wijn en snoep verkocht”, lacht de filiaalmanager. “Deze supermarkt heeft een enorm leuke sfeer.”