Christel's Cupcake


'Mensen vrolijk maken met leuke producten'Toen Christel Cannister bij een vriendin een boekje las over cupcakes, ging ze meteen zelf aan de slag. 
Haar passie voor deze fraai versierde cakejes resulteerde drieënhalf jaar geleden in de enige echte Cupcake-lunchroom van Zwolle.

Frivole cancan-cupcakes met verleidelijke blote benen of een barbecue-variant met mini-hamburgers. In de de sfeervolle zaak worden dagelijks heel wat creatieve decoraties gemaakt.  En naast cupcakes kun je in de lunchroom ook genieten van goed belegde verse broodjes, taartjes, sapjes, koffie en high-teas.

Billen- en bijbeltaarten
Waarom ze zo gek is van cupcakes? “Ik vind het leuk om mensen vrolijk te maken met leuke producten en kan er mijn creativiteit in kwijt.” 
De bakliefhebster krijgt wel eens bijzondere verzoeken. Lachend: “Zo heb ik eens een billentaart gemaakt met een gele string voor een student. Maar ook een dooptaart van vier verdiepingen met een Bijbeltekst.”

Zoetekauwen die graag creatief bezig zijn, kunnen bij Christel’s Cupcakes ook workshops cupcakes decoreren volgen. Hier leren ze verschillende technieken om bijvoorbeeld marsepeinen roosjes te maken. Verder is er de workhop bonbons maken en kun je er terecht voor high teas.Glutenvrij

Wie zijn eigen cupcakes of taart wil samenstellen heeft bij Christel’s Cupcakes een ruime keuze. Zo zijn er suiker- en glutenvrije cupcakes en kun je de smaak van de cake en vulling zelf uitkiezen. Walnoot, bosbes, appelkaneel of ananas, om maar enkele smaken te noemen. 
“We werken met verse ingrediënten en ook seizoensgebonden”, legt Christel uit. “In de winter hebben we dan eerder bitterkoekjes- en Amaretto-smaken. En in de zomer meer limoen en aardbei.”
In de knusse lunchroom voel je je als klant al snel thuis. En ook bezoekers uit Amsterdam of bijvoorbeeld Den Bosch hebben Christel’s Cupcakes lunchroom al gevonden. “Dit is ook een centrale plek om af te spreken voor bijvoorbeeld vrijgezellen- of familiefeestjes.”